Donații

Poti ajuta oricând donând orice suma de bani in contul RO61 RNCB 0073 0499 7779 0002 deschis la B.C.R. Sector 2. Un model de contract de donatie poti descarca de aici.

De ce sa faci asta?

Pentru ca doar astfel sustii in mod concret programe si proiecte sociale, actiuni umanitare, educative, culturale si sportive destinate persoanelor cu deficienta vizuala.

Pentru ca doar astfel ajuti un nevazator:

• sa fie informat despre drepturile pe care le are;

• sa fie respectat in relatia cu institutiile statului si sa poata accesa orice serviciu public;

• sa poata merge pe strada având un baston si marcaje tactile sau sonore de indrumare;

• sa poata munci având un calculator adaptat cu un cititor de ecran;

• sa poata citi ascultând o carte;

• sa aiba acces, la fel ca tine, la toate lucrurile obisnuite necesare vietii de zi cu zi: un ceas vorbitor, un termometru cu sinteza vocala etc.

De ce noi?

Pentru ca, prin misiunea sa statutara, organizatia noastra este unicul furnizor din România de programe socio-umanitare, cultural-educationale si sportive destinate deficientilor de vedere.

De asemenea, pentru ca experienta de 65 de ani a ANR, de promovare si lupta continua pentru drepturile celor cca 100.000 de deficienti de vedere din România ne recomanda ca fiind organizatia abilitata pentru a ajuta in mod eficient oamenii vulnerabili din comunitatea noastra.

Pentru ca ne-au acordat increderea prin adeziunea lor peste 38.000 de persoane incadrate in grad de handicap vizual grav, mediu si accentuat, pentru care asociatia ofera, prin cele 33 de filiale de pe intreg teritoriul tarii, servicii sociale, consultanta juridica, fiscala si in relatia cu institutiile statului. Membrii organizatiei participa activ la seminarele socio - profesionale, la concursurile culturale si la competitiile sportive organizate de ANR. Totodata, toti membrii au acces la fondul de carte accesibilizat in braille sau audio si la publicatiile realizate in singura tipografie braille din România si in studiourile de inregistrari.

Totodata, pentru ca ANR este cel mai mare angajator al persoanelor cu dizabilitati vizuale, o categorie de altfel care se confrunta cu bariere reale pe piata fortei de munca.

Cum?

• Prin virament bancar in contul RO61 RNCB 0073 0499 7779 0002 deschis la B.C.R. Sector 2

• In numerar la sediul organizatiei din strada Vatra Luminoasa nr. 108 Bis, sector 2, Bucuresti.

• Online